Isporuka i plaćanje

 

Ukoliko ste pri kupovini odabrali plaćanje pouzećem, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor o potvrdi porudžbine. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, artikli koje ste naručili, njihova cena i troškovi poštarine. Za tačnost unetih podataka odgovoran je Kupac.

Plaćanje ćete izvršiti kurirskoj službi pri isporuci pošiljke. Molimo Vas da pripremite tačan iznos otkupnine da biste izbegli moguće komplikacije oko vraćanja kusura.

Maksimalna vrednost narudžbine koja se plaća pouzećem je 50.000 RSD.

Ukoliko ste pravno lice i plaćate virmanom, na Vašu e-mail adresu dobićete automatski odgovor o potvrdi porudžbine. U samom mejlu prikazani su Vaši podaci, artikli koje ste naručili, njihova cena, troškovi poštarine i instrukcije za uplatu preko računa. Za tačnost unetih podataka odgovoran je Kupac. Proizvodi sa ovih porudžbina biće rezervisani tri dana. Molimo Vas da svoju uplatu izvršite u tom roku. Za naknadne uplate istog predračuna ne možemo garantovati raspoloživost artikala. Robu Vam šaljemo po prijemu obaveštenja o izvršenoj uplati.

Isporuka se vrši samo na području Republike Srbije.  Naše pošiljke šaljemo kurirskom službom Bex Express ili Post Express.

Pošiljke pouzećem se predaju kurirskoj službi na slanje najkasnije u roku od dva radna dana, nakon potvrde mejlom o kupovini. Za kupce koji plaćaju uplatnicom ili virmanom (pravna lica), vreme potrebno do slanja pošiljke je najkasnije dva radna dana od momenta kada primimo obaveštenje o izvršenoj uplati. Nakon preuzimanja, kurirska služba Vam dostavlja pošiljku. Uobičajeno vreme dostave je dva radna dana za veća naselja, a za udaljenija mesta četiri radna dana.

Do odstupanja i produženja može doći ukoliko primalac nije na adresi kod prvog pokušaja isporuke, loših vremenskih uslova ili svih ostalih nepredviđenih situacija u transportu na koje prevoznik nije mogao da utiče.

Dostava se vrši radnim danom i subotom od 8:00 do 16:00 sati. Za dostavu je moguće odrediti i drugu adresu od one na kojoj stanujete, npr. adresu radnog mesta.

Ukoliko primalac nije na adresi, a po prijemu obaveštenja o pokušaju dostave, kurirsku službu možete nazvati na broj koji će biti naveden na obaveštenju i dogovoriti se o mestu i vremenu dostave koje Vam najviše odgovara.

Sve artikle pakujemo u originalnu, zaštićenu ambalažu kurirske službe, kako bi Vam proizvodi došli u stanju u kakvom smo Vam ih i poslali. Trošak pakovanja ne naplaćujemo, bez obzira koji ste način plaćanja odabrali.

Za sve porudžbenice ispod 2.500 dinara, naplaćujemo jedinstvenu cenu kurirske službe u iznosu od 250 dinara.

Napomena: Prilikom preuzimanja pošiljke molimo Vas da u prisustvu kurira proverite svoj paket. Ukoliko na njemu ima vidljivih oštećenja (pocepani delovi i ugnječenje) paket ne bi trebalo da preuzmete. U ovom slučaju molimo Vas da nas pozovite telefonom na 011 7700-519, mobilni 064 25 77 288 ili pošaljete mail na sales@zeefora.com sa svojim podacima (ime, prezime, telefon) i navedete razlog zbog koga ste odbili da preuzmete paket. U najkraćem mogućem roku obavestićemo Vas o daljem postupanju.