Playmais World More + Dobble Животиње

3.490 RSD

2 pametna poklona po specijalnoj ceni! Dobble Životinje+ Playmais World More 🎁

💥 Da li znate za Dobble, hit igru kartama? 💥

Dobble je poznata kao jedinstvena društvena igra za sve generacije, u kojoj deca i odrasli mogu međusobno da se takmiče – ravnopravno! Dobitnik je mnogobrojnih priznanja i preko 100 nagrada.

Dobble razvija refleksne reakcije i opažajne sposobnosti, veštine komunikacije, fokus i vizuelnu percepciju. Kako se igra Dobble?

✅ Karata ima 55 i sve su okrugle. Na svakoj karti se nalazi različitih 8 životinja, npr. prasac, petao, ajkula, zeka, lenjivac, papagaj, zebra i hobotnica 🐷🐔🦈🐰🦥🦜🦓🐙

✅ Svaka karta je različita – ne postoje 2 iste karte. Međutim, svaka karta ima 1 i samo 1 zajednički simbol sa drugom kartom. Treba da budeš prvi koji će primetiti-pronaći taj zajednički simbol i glasno da ga izgovoriš 📣

✅ Što vas je više zabava je veća. Jer treba biti najbrži od svih. I to ne samo u jednoj rundi, ili samo u jednoj igri, jer igara ima ukupno čak pet! 5️⃣

✅ Prosečno trajanje partije je 15 minuta. Pogodno za 2 do 8 igrača. Težina kutije: 0.141 kg. Dimenzije: 13x13x8 cm

Uz Dobble Животиње dobiješ i Playmais World More sa oko 1000 Playmais komadića, kartonskom pozadinom za pravljenje morskog sveta i instrukcijama za pravljenje morskih životinjica.

Po završetku igre, simbole životinja sa kartica možete koristiti kao inspiraciju i za druge aktivnosti i razgovor sa klincima. Koji simbol na kartici je zelene boje? Kako se kaže delfin na engleskom? Šta jede zeka? 

Pogledajte i BESPLATNU knjižicu o Dobble životinjama koju smo pripremili kao dodatnu zanimaciju nakon završetka igre: Knjižica o DOBBLE životinjama.

8 na zalihama

cene su iskazane sa pdv-om
troškovi isporuke za porudžbine manje od 2500 dinara iznose 250 dinara
Šifra proizvoda: 160023-1-1-3 Kategorija:
Dimenzije: 14.6 × 9.7 × 14.6 cm
Sastav:

Karte, metalna kutija
Kukuruzni skrob, voda i prehrambene boje.
Prirodno, bezbedno i 100% biorazgradivo

Proizvođač: Loick Biowertstooff GmbH Bocksbergweg 5, 17166 Teterow / Asmodee
Zemlja porekla: Nemačka/Francuska
Rok upotrebe: Neograničen
Upozorenje: Za uzrast 3+