Kolekcije za škole EDULINE

za igru u školi, vrtiću ili igraonici

EDULINE je Playmais kolekcija posebno dizajnirana za vaspitno-obrazovne ustanove i profesionalni rad sa decom. Kao i kolekcija za igru kod kuće, dostupna je kao CLASSIC i MOSAIC.

EDULINE CLASSIC omogućava pravljanje 2D i 3D oblika po želji. Idealna kolekcija za razvoj motorike, koncentracije i podsticanje grupnog rada.

EDULINE MOSAIC koristi se zajedno sa karticama (sa označenim mestima za lepljenje delova) koje služe za pravljenje mozaika. Idelna kolekcija za razvoj fine motorike, strpljenja i discipline.

Učenje sa PlayMais® modelima je zabavno deci, a prosvetnim radnicima olakšava rad. EDULINE je vaspitačima i nastavnicima jedno od omiljenih sredstava za rad i uspešno se koristi u prosveti već 15 godina.

EDULINE kolekcija obogaćena je dodacima za profesionalni rad u grupi. Pored Playmais komadića, dostupni su i dodatni materijali u vidu knjiga, kartica za rad, zidnih murala i raznovrsnih kartonskih podloga.

Kolekcija

EDULINE CLASSIC

4 seta

EDULINE CLASSIC 3+

EDULINE CLASSIC je osnovna Playmais kolekcija  specijalno dizajnirana za profesionalni rad sa decom. Dostupna je u 4 verzije: S (malo pakovanje), M (srednje pakovanje), L (veliko pakovanje) i R (refill pakovanje za dopunu kada se komadići potroše). Malo, srednje i veliko pakovanje sadrže knjigu instrukcijama od 50 strana za nastavnike (od čega 45 strana čine kartice za rad), sunđere i nožiće. Kliknite na sliku proizvoda za detalje.

S - MALO PAKOVANJE: preko 1500 delova, 4 sunđera i 4 nožića
M - SREDNJE PAKOVANJE: preko 3150 delova, 5 sunđera, 5 nožića
L - VELIKO PAKOVANJE: preko 3000 delova, 6 sunđera, 6 nožića
R - REFILL PAKOVANJE: preko 6300 delova

Kolekcija EDULINE

DODATNI MATERIJAL

KARTICE ZA RAD

KARTICE ZA RAD su setovi kartonskih podloga u različitim bojama koje služe za 2D i 3D rad sa CLASSIC i MOSAIC kolekcijama. Postoje CLASSIC EDULINE Kartice za rad u 9 tema i MOSAIC EDULINE kartice za rad sa mozaikom u 14 tema. Kliknite na sliku proizvoda za detalje. 

JEDNOBOJNE I KOLOR CLASSIC EDULINE KARTICE ZA RAD
KOLOR MOSAIC EDULINE KARTICE ZA RAD
EDULINE POSTERI

POSTERI su A3 formata namenjeni za kačenje na zid. Pakovanje se sastoji od 28 modela podeljenih u 4 kategorije: planine, selo, šuma i more. Idealni su za rad u malim grupama. Kliknite na sliku postera za detalje. 

SCENOGRAFIJE

SCENOGRAFIJE su setovi štampanih kartona u boji u različitim oblicima koji se koriste kao scenografija za izgradnju sveta iz mašte na 4 teme: safari, džungla, farma i more. Kliknite na sliku proizvoda za detalje.

SCENOGRAFIJA SAFARI
SCENOGRAFIJA DŽUNGLA
SCENOGRAFIJA FARMA
SCENOGRAFIJA MORE
EDULINE BIBILIOTEKA

BIBLIOTEKA sadrži 5 knjižica sa kreativnim idejama i instrukcijama za igru sa Playmais-om. Kliknite na sliku proizvoda za detalje. 

MY 1st CREATIONS: 32 stranice sa idejama za rad za početnike
ANIMALS: 32 stranice sa idejama za pravljenje životinja
INSPIRATION: 32 stranice sa idejama za rad
PLAYBOOK: 16 stranica sa kartonima za igru i dekoraciju
CARDS: 24 stranice koje se mogu iseći i dekorisati

Kolekcija

EDULINE MOSAIC

MOSAIC EDULINE je mozaik kolekcija dizajnirana specijalno za vrtiće, škole, igraonice i radionice. Osnovna namena kolekcije je pravljenje mozaika, ali se Playmais komadići mogu koristiti i za kreiranje 2D i 3D modela. Pakovanje sadrži preko 12000 delova, 6 sunđera, knjižicu od 50 strana sa instrukcijama za nastavnike od čega je 45 strana dizajnirano kao kartice za rad: slova, brojevi i oblici. Kliknite na proizvod za detaljnije informacije.

Niste našli ono što ste tražili? Pogledajte kolekciju za decu i roditelje. Ako niste pravno lice možda je ovo baš kolekcija za vas. Ako niste raspoloženi za kupovinu, možete svratiti na naš BLOG i pročitati neke od zanimljivih članaka o odrastanju, vaspitanju i kreativnoj igri.

Ako ste već kupili Playmais, možete se prijaviti za besplatnu Knjigu sa idejama za rad sa Playmais-om (pogledaj dole).

Imate dodatna pitanja? Slobodno nas kontaktirajte. Ako ipak napuštate sajt, želimo Vam prijatan dan i svratite nam opet.