header banner

PlayMais® kukuruzna igračka

(Konačno dostupan i u Srbiji)

Nakvasi, oblikuj i zalepi!

Playmais je kreativna, edukativna, prirodna, biorazgradiva igračka od nemodifikovanog kukuruza, vode i prehrambenih boja. Istraživanja su pokazala da je prosečno vreme igranja duže od 55 minuta u kontinuitetu.

 • Uz Playmais možeš da sagradiš sve što poželiš i napraviš ukrase,
 • Delovi se spajaju lepljenjem bez lepka samo uz pomoć vode,
 • Komadići se mogu seckati, kotrljati i oblikovati po želji,
 • Komadići se mogu zalepiti na papir, saksije, staklo ili karton,
 • Ova igračka razvija motoriku, kreativnost i maštu,
 • Playmais je jednostavno zabavan!

Idealna igračka za:

 

 • Razvoj veština potrebnih za snalaženje u školi: fina motorika, koncentracija, fokus i vežba praćenja jasnih instrukcija.
 • Razvoj mašte, kreativnosti i samostalnosti,
 • Porodične kreativne aktivnosti,
 • Podsticanje timskog rada i saradnje,
 • Poklon kome će se dete obradovati.

Kako Playmais funkcioniše?

 

Trebaju ti samo jedna krpica (dobiješ je u svakom pakovanju) koju je lako iscediti i malo vode. Kada na mokru krpicu prilonić komadić on postaje lepljiv zbog svog specifičnog sastava. I tako ga možeš zalepiti na drugi komadić, papir ili karton.

1. Pokvasi krpicu
2. Iscedi krpicu
3. Navlaži PlayMais
4. Prisloni 1 komad na drugi
playmais-zeefora
5. Bravo, sastavio si 2 dela!
6. Nastavi da spajaš komadiće

Šta da uradim sa Playmais ostacima?

 

Nakon sto se igra završi, na stolu mogu ostati iseckani i zgnječeni komadići. Nemojte ih bacati, jer i iseckane deliće možete koristiti za kasniju igru.

lako je osnovna namena Playmaisa pravljenje figura i dekorisanje kartona iii papira, on se može koristiti i na druge načine. Od njega smo pravili ukrase za jelku, ukrašavali jaja, učili brojeve i slova, vežbali matematičke operacije i rastapali ga u vodi.

Playmais® brend je dobitnik mnogih nagrada, uključujući i „spiel gut“ pečat za edukativnu igračku, „Independent Toy Award“ i nagrade za Izvrsni brend igračaka i Održivi brend 2019. godine u Nemačkoj.

 

Playmais® je 2021. godine dobio i etiketu održivog brenda i pečat kvaliteta GREEN BRAND. Ovu nagradu dobijaju brendovi koji daju značajan doprinos zaštiti životne sredine, prirode i klime i na taj način zaslužuju veliko poštovanje i međunarodno priznanje.

 

Igračka je netoksična i slučajno gutanje nije opasno po zdravlje (ljudi i kućnih ljubimaca). Ipak, zbog sitnih delova ne preporučuje se deci mlađoj od 3 godine.

 

PlayMais® je prilagođen različitim uzrastima, zbog čega postoji nekoliko kolekcija koje se razlikuju po nivou složenosti i potrebnih motoričkih veština. Za igru kod kuće postoje CLASSIC i MOSAIC pakovanja koja su idealan poklon za klince, dok je za obrazovne ustanove napravljena posebna EDULINE kolekcija za profesionalnu upotrebu.
Kliknite na dugme za više detalja.

Imate dodatna pitanja? Slobodno nas kontaktirajte. Ako ipak napuštate sajt, želimo Vam prijatan dan i svratite nam opet.