Poklon za dete

batu, seku, mamu, tatu, baku, tetku i po nekog deku

Kao poklon za dete za igru kod kuće Playmais edukativna igračka postoji u 2 kolekcije: CLASSIC i MOSAIC.

poklon-za-dete-playmais-edukativna-igračka-classic-mosaic-zeefora

PlayMais® CLASSIC omogućava pravljenje 3D oblika po želji. Poklon za dete uzrasta od 3 godine. Idealna kolekcija za upoznavanje sa Playmais svetom i razvoj kreativnosti. Figure se mogu praviti praćenjem instrukcija, ali i samostalno u skladu sa interesovanjima.

PlayMais® MOSAIC komadići su manji od CLASSIC delova i dolaze u pakovanjima sa raznobojnim zabavnim karticama (sa označenim mestima za lepljenje delova) različite tematike koje služe za pravljenje mozaika. Pogodan poklon za dete starije od 3 godine.

Kolekcija

PLAYMAIS CLASSIC

6 vrsta setova, 28 modela

CLASSIC Basic 3+

BASIC je osnovni model CLASSIC kolekcije dostupan u 3 veličine: S (malo), M (srednje) i L (veliko) pakovanje. Sadrži raznobojne Playmais delove i priručnik sa idejama za rad. Pravi izbor za kreativne mališane, pravljenje figurica, dekorisanje omiljenih predmeta, dopunu drugih setova kada se Playmais komadići potroše i originalan poklon za maštovitu decu. Kliknite na sliku proizvoda za detalje.

S - PREKO 150 DELOVA
M - PREKO 300 DELOVA
L - PREKO 700 DELOVA
CLASSIC ONE 3+

ONE je mini model CLASSIC kolekcije idealan za početnike i kolekcionare. Svako pakovanje sadrži preko 70 delova dovoljnih za pravljenje 1 FIGURE. Komadići koji ostanu kao višak mogu se iskoristiti za dekorisanje predmeta, pravljenje čestitki ili oblika po želji. Dostupan je u 8 verzija: princeza, lav, žirafa, krava, ribica, pas, konj i dinosaurus. Kliknite na sliku proizvoda za detalje.

NAPRAVI PRINCEZU
NAPRAVI LAVIĆA
NAPRAVI ŽIRAFU
NAPRAVI KRAVICU
NAPRAVI RIBICU
NAPRAVI PSA
NAPRAVI KONJIĆA
NAPRAVI DINA
CLASSIC Fun to Learn 3+

FUN TO LEARN je model CLASSIC kolekcije namenjen za učenje kroz igru kod kuće. Kutije sadrže preko 550 delova, štampane kartice za rad i instrukcije. Model je dostupan u 5 verzija dizajniranih za savladavanje različitih zadataka i usvajanje novih veština: suprotnosti, godišnja doba, slova, boje i oblici i brojevi. Kliknite na sliku proizvoda za detalje.

UČIMO SUPROTNOSTI
UČIMO GODIŠNJA DOBA
UČIMO SLOVA
UČIMO BOJE I OBLIKE
UČIMO BROJEVE
CLASSIC 3D 5+

3D je model CLASSIC kolekcije namenjen mališanima starijim od 5 godina za pravljenje trodimenzionalnih figura. Kutija sadrži preko 900 Playmais delova, 3 kartonska 3D modela za dekoraciju, instrukcije i dodatke. Idealan za podsticanje timskog rada i rođendanski poklon. Postoje 2 tematska seta: domaće i divlje životinje. Prosečno vreme za pravljenje modela je 8 sati. Kliknite na sliku proizvoda za detalje.

3D DOMAĆE ŽIVOTINJE (1 pas, 1 mačka i 1 konjić)
3D DIVLJE ŽIVOTINJE (1 panda, 1 tigar i 1 krokodil)
CLASSIC Fun to Play 3+ 5+

FUN TO PLAY je model CLASSIC kolekcije namenjen za dugotrajnu zabavu. Pirati i poljoprivredne mašine dizajnirane su za uzrast od 3 godine, dok su dinosaurus i vatrogasci kompleksnija zabava za mališane starije od 5 godina. Kutija sadrži preko 550 Playmais delova, kartone za rad, instrukcije i dodatke. Idealna igračka za porodice u kojima ima više dece različitog uzrasta. Kliknite na sliku proizvoda za detalje. 

ZABAVA SA PIRATIMA
ZABAVA SA POLJOPRIVREDNIM MAŠINAMA
ZABAVA SA VATROGASCIMA
DINO ZABAVA
CLASSIC WORLD 3+ 5+

WORLD je model CLASSIC kolekcije dostupan u 6 tema – 6 različitih svetova zabave. Za decu od 3 godine postoji svet princeza za devojčice i svet džungle za dečake. Za decu stariju od 5 godina napravljena su 4 modela: DECO za devojčice i 3 univerzalna sveta: safari, farma i morski svet. Kutije sadrže preko 1000 Playmais delova, kartone za rad, instrukcije i dodatke. Idealna igračka za celu porodicu. Kliknite na sliku proizvoda za detalje. 

3+

SVET PRINCEZA
SVET DŽUNGLE

5+

SVET DEKORACIJA
SAFARI SVET
SVET FARME
playmais world more
MORSKI SVET

Kolekcija

PLAYMAIS MOSAIC

4 vrste setova, 22 modela

MOSAIC Little 3+

LITTLE je početni model MOSAIC kolekcije idealan kao poklon za dete 3 +. Pakovanja imaju preko 2300 delova, 6 kartica za rad, instrukcije i dodatke. Deca uče da spajaju boje i oblike i kreiraju jedinstvene mozaike na 7 tema: zološki vrt, more, farma, prijatelji, bubice, šuma i saobraćaj. Kliknite na sliku proizvoda za detalje. 

LITTLE ZOLOŠKI VRT
LITTLE MORSKI SVET
LITTLE FARMA
LITTLE PRIJATELJI
LITTLE BUBE
LITTLE ŠUMA
LITTLE SAOBRAĆAJ
MOSAIC Dream 5+

DREAM su setovi MOSAIC kolekcije isti kao LITTLE, ali namenjen deci starijoj od 5 godina. Mozaici su kompleksniji i zahtevniji, a pakovanja sadrže preko 2300 delova, 6 kartica za rad, instrukcije i dodatke. Deca uče da spajaju boje i oblike i kreiraju jedinstvene mozaike na 6 tema: princeza, poni, vila, jednorog, sirena i mače. Kliknite na sliku proizvoda za detalje. 

MOSAIC PRINCEZA
MOSAIC PONI
MOSAIC VILA
MOSAIC JEDNOROG
MOSAIC MAČE
MOSAIC SIRENA
MOSAIC Trendy 8+

TRENDY su setovi MOSAIC kolekcije namenjeni deci starijoj od 8 godina, nastali kao produžetak LITTLE i DREAM setova. Ovo su najkompleksniji i najzahtevniji mozaici za školsku decu. Pakovanja sadrže preko 3000 delova, 6 kartica za rad, instrukcije i dodatke. Deca uče da spajaju boje i oblike i kreiraju jedinstvene mozaike na 5 tema: pas, konj, balerina, duga i mandala. Kliknite na sliku proizvoda za detalje.

TRENDY PAS
TRENDY KONJ
TRENDY BALERINA
TRENDY DUGA
TRENDY MANDALA
MOSAIC MINI 3+

MINI je serija MOSAIC kolekcije idealna za početnike, malu decu, kolekcionare i ekonomičan poklon. Pakovanja sadrže preko 300 delova, 2 kartice za rad, instrukcije i dodatke. Uz mini seriju nastaju lepi, šareni mali mozaici koji se kasnije mogu koristiti kao ukras ili pozivnice i čestitke za  porodicu i drugare. MINI serija je dostupna u 4 teme: leptir/sova, formula 1, raketa/auto i more. Kliknite na sliku proizvoda za detalje.

MINI SOVA & LEPTIR
MINI FORMULA 1
MINI RAKETA & AUTO
MINI MORE

Niste našli ono što ste tražili? Pogledajte kolekciju za škole i igraonice. Ako imate više od troje dece ili ste pravno lice, možda je ovo baš kolekcija za vas. Ako niste raspoloženi za kupovinu, možete svratiti na naš BLOG i pročitati neke od zanimljivih članaka o odrastanju, vaspitanju i kreativnoj igri.

Ako već znate šta je Playmais edukativna igračka i imate je, možete se prijaviti za besplatnu Knjigu sa idejama za rad sa Playmais-om (pogledaj dole).

Imate dodatna pitanja? Slobodno nas kontaktirajte. Novitete možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram, našem sajtu ili direktno na sajtu proizvođača.

Ako ipak napuštate sajt, želimo Vam prijatan dan i svratite nam opet.