Poklon za dete

batu, seku, mamu, tatu, baku, tetku i po nekog deku

Kao poklon za dete za igru kod kuće Playmais edukativna igračka postoji u 2 kolekcije: CLASSIC i MOSAIC.

poklon-za-dete-playmais-edukativna-igračka-classic-mosaic-zeefora

PlayMais® CLASSIC omogućava pravljenje 3D oblika po želji. Poklon za dete uzrasta od 3 godine. Idealna kolekcija za upoznavanje sa Playmais svetom i razvoj kreativnosti. Figure se mogu praviti praćenjem instrukcija, ali i samostalno u skladu sa interesovanjima.

 

PlayMais® MOSAIC komadići su manji od CLASSIC delova i dolaze u pakovanjima sa raznobojnim zabavnim karticama (sa označenim mestima za lepljenje delova) različite tematike koje služe za pravljenje mozaika. Pogodan poklon za dete starije od 3 godine.

Kolekcija

PLAYMAIS CLASSIC

veći delići podeljeni u različite kategorije po veličini i temama

CLASSIC Basic 3+

BASIC je osnovni model CLASSIC kolekcije dostupan u 3 veličine: S (malo), M (srednje) i XL (jumbo) pakovanje. Sadrži raznobojne Playmais delove i priručnik sa idejama za rad. Pravi izbor za kreativne mališane, pravljenje figurica, dekorisanje omiljenih predmeta, dopunu drugih setova kada se Playmais komadići potroše i originalan poklon za maštovitu decu.

CLASSIC ONE 3+

ONE je mini model CLASSIC kolekcije idealan za početnike i kolekcionare. Svako pakovanje sadrži preko 70 delova dovoljnih za pravljenje 1 FIGURE. Komadići koji ostanu kao višak mogu se iskoristiti za dekorisanje predmeta, pravljenje čestitki ili oblika po želji.

CLASSIC FTL i FTP 3+

FUN TO LEARN je model CLASSIC kolekcije namenjen za učenje kroz igru kod kuće. Kutije sadrže oko 550 delova, štampane kartice za rad i instrukcije.

FUN TO PLAY je model CLASSIC kolekcije namenjen za višečasovnu zabavu. Kutije sadrže oko 550 Playmais delova, kartone za rad, instrukcije i krpicu. Idealna igračka za porodice u kojima ima više dece različitog uzrasta.

CLASSIC WORLD i 3D 3+ 5+

3D je model CLASSIC kolekcije namenjen mališanima starijim od 5 godina za pravljenje trodimenzionalnih figura. Kutija sadrži oko 900 Playmais delova, 3 kartonska 3D modela za dekoraciju, instrukcije i krpicu. Idealan rođendanski poklon.

 

WORLD je model CLASSIC kolekcije dostupan iste veličine kao i 3D, ali umesto  kartonskih modela životinja sadrži scenografiju ili kartice. Kutije sadrže oko 900 Playmais delova, kartone za rad, instrukcije i krpicu. Idealna igračka za celu porodicu.

Kolekcija

PLAYMAIS MOSAIC

manji delići podeljeni u različite kategorije po veličini i temama

MOSAIC Little i Dream 3+

LITTLE (3+) i DREAM (5+) su srednja pakovanja MOSAIC kolekcije.Pakovanja imaju oko 2300 delova, 6 kartica za rad, instrukcije i krpicu. Deca uče da spajaju boje i oblike i kreiraju jedinstvene mozaike. Razlika je u veličini komadića i kompleksnosti kartica.

MOSAIC MINI 3+

MINI je serija MOSAIC kolekcije idealna za početnike, malu decu, kolekcionare i ekonomičan poklon. Pakovanja sadrže preko 300 delova, 2 kartice za rad, instrukcije i dodatke. Uz mini seriju nastaju lepi, šareni mali mozaici koji se kasnije mogu koristiti kao ukras ili pozivnice i čestitke za  porodicu i drugare.

Za celokupnu ponudu posetite nas na društvenim mrežama, jer pored standardnih setova postoje i limitirane serije i sezonski Playmais proizvodi.

Niste našli ono što ste tražili? Pogledajte kolekciju za škole i igraonice. Ako imate više od troje dece ili ste pravno lice, možda je ovo baš kolekcija za vas. Ako niste raspoloženi za kupovinu, možete svratiti na naš BLOG i pročitati neke od zanimljivih članaka o odrastanju, vaspitanju i kreativnoj igri.

Ako već znate šta je Playmais edukativna igračka i imate je, možete se prijaviti za besplatnu Knjigu sa idejama za rad sa Playmais-om (pogledaj dole).

Imate dodatna pitanja? Slobodno nas kontaktirajte. Novitete možete pratiti na našim društvenim mrežama Facebook i Instagram, našem sajtu ili direktno na sajtu proizvođača.

Ako ipak napuštate sajt, želimo Vam prijatan dan i svratite nam opet.