Dixit Odyssey

3.550 RSD

Dixit Odyssey porodična društvena igra gde slika vredi više od 1000 reči. Testirajte svoju maštu uz predivno ilustrovane velike karte, tablu za igranje i drvene figurice raznobojnih zečića.

Dixit karte sadrže bajkovite ilustracije pune interesantnih detalja. Ljudi na istim ilustracijama vide različite stvari, u čemu je i najveća draž ove višestruko nagrađivane igre.

Autor igre je dečiji psihoterapeut zbog čega se igra može koristiti i kao alat za razvoj komunikacionih veština klinaca i njihove mašte. 

Cilj igre je da izaberete asocijacije za karte koje će barem neki od vaših suigrača pogoditi.

Na svom potezu, igrač kao pripovedač, bira 1 kartu iz svoje ruke i daje drugim igračima nagoveštaj, asocijaciju za nju (to može biti jedna reč, cela rečenica, deo pesme, citat iz knjige itd) ili može ispričati svoju priču vezano za kartu koju je izabrao.

Ostali igrači tada biraju jednu od svojih karata koja najviše odgovara onome što je igrač-pripovedač rekao 🤔  i skriveno je daju pripovedaču.

Igrači zatim tajno pokušavaju da pogode koja je karta igrača-pripovedača, koristeći svoju tablicu za glasanje. Svaki od igrača želi da pogodi kartu pripovedača, ali se nada i da će neko od ostalih igrača glasati baš za njegovu kartu, a ne za kartu pripovedača. Kada se glasanje završi, počinje bodovanje!

Dixit Odyssey sadrži:

12x drvenih zečića

12x tablica za glasanje

bockalice za glasanje

1x tabla za praćenje rezultata

84x karte

Pravila igre na srpskom

Tabla, drvene figure, karte
Od 3 do 12 igrača
Dimenzije: 28 × 6 × 275 cm, težina 1kg
Trajanje partije oko 30 minuta

48 na zalihama

cene su iskazane sa pdv-om
troškovi isporuke za porudžbine manje od 2500 dinara iznose 250 dinara
Šifra proizvoda: 213 Kategorija: